Cazare in Romania
Cazare in Romania
  Romana English Deutsch
  Despre noi Hoteluri Rezervare Parteneri Noutati Sell Hotels Rent Contact

Termeni si conditii

CONDIȚII DE UTILIZARE
   
 
 Site-ul www.unita-turism.ro este un site comercial, proprietate a SC UNITA TURISM HOLDING SA, care permite efectuarea de rezervări de camere la hotelurile proprietate a UNITA TURISM HOLDING SA.
 
 Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www.unită-turism.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.
 
 1. Transmiterea informațiilor
 
 Prin accesarea site-ului www.unita-turism.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii turistice sau trimiterea de e-mail-uri adresate Unita Turism Holding, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Unita Turism Holding în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.
 
 2. Drepturile utilizatorului
 
 
 Unita Turism Holding garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al Unita Turism Holding.
 
 3. Modalitatea de rezervare
 
 Confirmarea rezervării efectuate cu cardul se face în timp real.
 Utilizatorul nu poate consideră confirmată o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin fax și/sau email de la Unita Turism Holding.
 
 Rezervările se consideră garantate în următoarele cazuri:
 
 a. În cazul plății cu carte de credit, după verificarea automată a cardului, reținerea primei nopți de cazare și primirea de către client a confirmării rezervării.
 
 b. În cazul alegerii ca modalitate de plată prin cont bancar, rezervarea se consideră garantată în momentul în care Unita Turism Holding primește dovada efectuării plății prin fax sau e-mail (scanat), cu cel puțin 24 ore înainte de data rezervării.  4. Anulări / neprezentări
 
 a. Neprezentare sau rezervare neonorată reprezintă rezervarea confirmată și neanulata în urma căreia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilită. În acest caz clientului i se reține contravaloarea primei nopți de cazare.
 
 b. Anularea unei rezervări se poate face fără penalități cu 24 ore înainte de data intrării în hotel.
 
 c. Anularea unei rezervări efectuată în mai puțin de 24 de ore, înainte de data de intrare în hotel, atrage după sine o penalitate echivalentă cu prima noapte de cazare.
 5. Tarife
 
 Tarifele afișate în site sunt tarife de cazare pe cameră pe noapte, includ TVA și mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxă hotelieră, taxă salvamont ). Excepțiile sunt specificate la fiecare hotel în parte.
 Tarifele pot fi modificate în orice moment. Majorările de tarife nu afectează rezervările deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervările confirmate.
 
 6. Plăți / garanții.
 
 Plata serviciilor turistice rezervate se poate face prin carte de credit sau prin plata facturii proformă emisă de Unita Turism Holding.
 
 În cazul în care între momentul efectuării rezervării și data începerii sejurului sunt mai puțin de 3 zile calendaristice plata se va putea face doar cu cardul sau direct la recepție.
 
 
 7. Calitatea serviciilor
 
 Obligațiile Unita Turism Holding se rezumă la efectuarea rezervării, respectarea tarifelor și efectuarea prestației. Reclamațiile legate de calitatea serviciilor hoteliere prestate se fac la hotel, în cursul aceleași zile, reclamațiile ulterioare nefiind luate în considerare. Utilizatorii au de asemenea posibitatea să-și exprime opinia în paginile site-ului.
 Unita Turism Holding afișează clasificarea hotelurilor făcută de autorități (numărul de stele), precum și o descriere a fiecărui hotel cu poze și informații. Toate aceste informații sunt cu titlu exemplificativ. 

 

8. Informatiile introduse de utilizator.

Prin acceptarea conditiilor de utilizare,utilizatorul isi declara consimtamantul,in mod expres si neechivoc,pentru ca datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de acesta,sa intre in baza de date a SC UNITA TURISM HOLDING SA,a imputernicitilor,partenerilor contractuali si  companiilor din acelasi grup cu SC UNITA TURISM HOLDING SA,pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing,publicitate si marketing direct.
SC UNITA TURISM HOLDING SA a notificat prelucrarea datelor cu caracter personal Autoritatii Nationale de Supraveghere,fiind inscrisa in Registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub nr.11052.
Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale si sunt utilizate in conformitate cu prevederile 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. La rezervare se transmit hotelului informatiile esentiale,necesare efectuarii rezervarii.                                         
Datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Unita Turism Holding poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Unita Turism Holding poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Unita Turism Holding si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit  9. Litigii.
 
 
 Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpărarea serviciilor turistice), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna 'Condițiile de utilizare' de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apără între utilizator și SC Unita Turism Holding SA sau partenerii săi. În cazul unor eventuale conflicte între Unita Turism Holding și utilizatori, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.
 
 10. Dispoziții finale
 
 Odată cu cumpărarea serviciilor turistice și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
 
 SC Unita Turism Holding SA își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului  www.unita-turism.ro,  structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. SC Unita Turism Holding SA nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., și nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul  www.unita-turism.ro  indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză. 

NOUTATI

OFERTĂ TRATAMENT BALNEO LACU SĂRAT

mar
7
 Stațiunea Lacu Sărat vă așteaptă cu oferte de tratament și întreținere în A[...]
Clubul Călătorului

sep
26
Dragă Călătorule, Dă LIKE paginii de facebook  la Hotel Moldova Iași: www.facebook.com[...]
Terasă - Pub la Moldova Iași

iul
30
 Stimați clienți,    Dorim să vă anunțăm că s-a deschis în cadrul Ho[...]

SPATII DE INCHIRIAT

VANZARE ACTIVE

CONTACT

Timişoara,
str. Acad. Alexandru Borza nr.1

Secretariat:
tel: (+)40 256 295833
fax: (+)40 256 295834
e-mail: office@unita-turism.ro

Rezervari:
tel: (+)40 256 400853
fax: (+)40 256 400854
e-mail: unitatour@unita-turism.ro

Protectia Consumatorilor
tel: (+) 40 21 3130690

RECOMANDARI


Hotel Comandor


Hotel Comandor

MamaiaHotel Amiral


Hotel Amiral

Mamaia