Hotel Belvedere Cluj-Napoca

Hotel Belvedere Cluj Napoca


8

Piscina

Clienții Hotelului Belvedere beneficiază de acces gratuit, în limita locurilor disponibile, la următoarele servicii din cadrul Centrului de Fitness ,,WORLD CLASS“ situat în incinta hotelului: piscină acoperită, saună, fitness, aerobic, cycling, cardio.

Situat într-un cadru elegant, în interiorul Hotelului Belvedere ce oferă o panoramă superbă a Clujului, clubul este tot ce ți-ai putea dori pentru o experiență premium de health & fitness. De la studiouri de aerobic și cycling, echipamente de ultimă generație de la Technogym, clase variate de group fitness și programe Les Mills, la clase de înot pentru copii și Kids Club, zona de joacă supravegheată pentru cei mici, clubul reunește tot ce are nevoie întreaga familie pentru a trăi sănătos.

Centrul de Fitness "WORLD CLASS" funcţionează cu aplicarea strictă a protocoalelor de igienizare și prevenție a răspândirii COVID-19, favorizarea distanțării sociale și implementarea de materiale de signalistică pentru a facilita ghidarea prin spațiile cluburilor: distanțare mărită între echipamente și în zonele de antrenament; număr redus de participanți la clasele de group fitness și program ajustat al claselor.

Din cauza reglementărilor impuse de autorităţi ca măsură de prevenţie împotriva răspândirii COVID-19, saunele sunt închise până la noi dispoziţii legale.

Programul de funcționare al Centrului "WORLD CLASS" este:

Luni - Vineri    06:00-23:00

Sâmbătă - Duminică    08:00-20:00

Vă aducem la cunoştinţă faptul că accesul la piscină se realizează doar cu echipament de înot adecvat, şi anume costum de baie şi cască de înot.

Casca de înot se poate achiziţiona de la recepţia Hotelului Belvedere la tariful de 20 lei/bucata.

 

  

Dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, la intrarea în cadrul Centrului de Fitness "WORLD CLASS“ situat în incinta Hotelului Belvedere *** Cluj-Napoca este necesară prezentarea certificatului Covid-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

adresa: Cluj-Napoca, str. Calarasilor nr.1
tel: (+)40 264 432071
mob: (+)40 724 211 991
fax: (+)40 264 432076
e-mail: belvedere.cluj@unita-turism.ro
Certificat de clasificare Hotel "Belvedere" nr. 1320/443/03.02.2012.
Brevet manager in activitatea de turism nr. 9255 din 10.11.2004