Termeni și condiții

CONDITII DE UTILIZARE
 

Site-ul www.unita-turism.ro este un site comercial, proprietate a SC UNITA TURISM HOLDING SA, care permite efectuarea de rezervari de camere la hotelurile proprietate a UNITA TURISM HOLDING SA.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii turistice de pe site-ul www.unita-turism.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

1. Transmiterea informatiilor

Prin accesarea site-ului www.unita-turism.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii turistice sau trimiterea de e-mail-uri adresate Unita Turism Holding, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Unita Turism Holding in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

2. Drepturile utilizatorului


Unita Turism Holding garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Unita Turism Holding.

3. Modalitatea de rezervare

Confirmarea rezervarii efectuate cu cardul se face in timp real.
Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Unita Turism Holding.

Rezervarile se considera garantate in urmatoarele cazuri:

a. In cazul platii cu carte de credit, dupa verificarea automata a cardului, retinerea primei nopti de cazare si primirea de catre client a confirmarii rezervarii.

b. In cazul alegerii ca modalitate de plata prin cont bancar, rezervarea se considera garantata in momentul in care Unita Turism Holding primeste dovada efectuarii platii prin fax sau e-mail (scanat), cu cel putin 24 ore inainte de data rezervarii.

4. Anulari / neprezentari

a. Neprezentare sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. In acest caz clientului i se retine contravaloarea primei nopti de cazare.

b. Anularea unei rezervari se poate face fara penalitati cu 24 ore inainte de data intrarii in hotel.

c. Anularea unei rezervari efectuata in mai putin de 24 de ore, inainte de data de intrare in hotel, atrage dupa sine o penalitate echivalenta cu prima noapte de cazare.

5. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera, taxa salvamont ). Exceptiile sunt specificate la fiecare hotel in parte.
Tarifele pot fi modificate in orice moment.
Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

6. Plati / garantii.

Plata serviciilor turistice rezervate se poate face prin carte de credit sau prin plata facturii proforma emisa de Unita Turism Holding.

In cazul in care intre momentul efectuarii rezervarii si data inceperii sejurului sint mai putin de 3 zile calendaristice plata se va putea face doar cu cardul sau direct la receptie.


7. Calitatea serviciilor

Obligatiile Unita Turism Holding se rezuma la efectuarea rezervarii, respectarea tarifelor si efectuarea prestatiei. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor hoteliere prestate se fac la hotel, in cursul aceleasi zile, reclamatiile ulterioare nefiind luate in considerare. Utilizatorii au de asemenea posibitatea sa-si exprime opinia in paginile site-ului.
Unita Turism Holding afiseaza clasificarea hotelurilor facuta de autoritati (numarul de stele), precum si o descriere a fiecarui hotel cu poze si informatii. Toate aceste informatii sunt cu titlu exemplificativ.

8. Informatiile introduse de utilizator.

Prin acceptarea conditiilor de utilizare,utilizatorul isi declara consimtamantul,in mod expres si neechivoc,pentru ca datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de acesta,sa intre in baza de date a SC UNITA TURISM HOLDING SA,a imputernicitilor,partenerilor contractuali si  companiilor din acelasi grup cu SC UNITA TURISM HOLDING SA,pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing,publicitate si marketing direct.
SC UNITA TURISM HOLDING SA a notificat prelucrarea datelor cu caracter personal Autoritatii Nationale de Supraveghere,fiind inscrisa in Registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub nr.11052.
Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale si sunt utilizate in conformitate cu prevederile 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. La rezervare se transmit hotelului informatiile esentiale,necesare efectuarii rezervarii.                                         
Datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Unita Turism Holding poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Unita Turism Holding poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Unita Turism Holding si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit9. Litigii.


Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor turistice), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Unita Turism Holding SA sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Unita Turism Holding si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Dispozitii finale

Odata cu cumpararea serviciilor turistice si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Unita Turism Holding SA isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.unita-turism.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC Unita Turism Holding SA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.unita-turism.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.